tisdag, oktober 18, 2011

Lowcarblasagne

Fick en fråga hur jag gjort min lasagne ala lowcarb

Världens enklaste. Börja göra en bechamelsås på smör, grädde och massor med ost och utan mjöl. Hemligheten är att den ska få gona till sig lääänge på låg värme. Sen en supergod köttfärssås med mycket smaker som du gillar som också fått koka länge. Stek halloumistrimlor och strimla morot i juliennestavar och skiva lite tomater. Slow cooking...

Lager 1: Bechamelsås
Lager 2: Halloumi, morot och tomat.
Lager 3: Köttfärssås
Lager 4: Bechamelsås

In i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter eller tills det har gockat ihop sig.

Bjud en god sallad till gjord på spenat, paprika, gurka, rödlök, olivolja, balsamico creme och lite flingsalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar