Senaste i raden damp ner i brevlådan bara häromdagen, men den håller samma klass som övriga livsomvälvande böcker jag läst senaste 3 åren. Jag kommer börja läsa om alla böcker igen och citera här på bloggen lite då och då från dessa viktiga böcker.
Allt började med denna bok. Den hemliga kocken av Mats-Eric Nilsson. Den gjorde så att jag fick upp ögonen för fusket och vad vi egentligen stoppar i oss för skitmat. |
Fortsättningen på Den Hemliga Kocken och här får man svaret på vad man egentligen ska äta. Kika gärna in hos organisationen Äkta Vara, där jag är medlem. |
I den här boken läser jag mer detaljerat om alla E-nummer både vad de används till och hälsomässiga förhållanden. |
Michael Pollan, en klar favorit i genren. Amerikans journalist som skriver klokt och lättförståeligt om vår mat. Han är med i filmen Food Inc bland annat. |
Andreas Eenfeldts debutbok och som har Sveriges största hälsoblogg Kostdoktorn. Andreas skriver också väldigt lättförståeligt så jag rekommenderar både boken och bloggen. Själv har jag köpt två böcker så jag kan låna ut den ena till alla som är intresserade. Bara för att jag tycker budskapet är så himla viktigt. Ät dig frisk med riktig mat. |
Senaste boken i raden... |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar