These pancakes are glutenfree and sugarfree. The secret to the success of these is to fry them on medium heat for quite long time before you flip them over. Due to the physsilium husk the batter will be more sticky in the end but it´s still okey. Just spoon out the batter and help it with your spoon to flatten out on your frying pan. I use a Swedish pancake pan.
Organic ingredients for 21 small pancakes:
250 g cottage cheese
4 eggs
1/2 cup Buckwheat flakes
2 tsp physsilium husk
Butter, ghee or coconut oil for frying
Steps:
1. Mix together cottage cheese, Buckwheat flakes, eggs and physsilium husk with a hand mixer.
2. Spoon out the batter into a heated pan and fry the pancakes in butter, ghee or coconut oil over medium heat.
3. Let them brown on the first side and til you se that the pancakes are bubbly and dry on top. It can take several minutes.
4. Flip to other side and let brown. I make about 21 small round pancakes from this batter.
De här pannkakorna är både glutenfria och sockerfria. Hemligheten för att lyckas med dessa är att steka de i medium värme i flera minuter innan du vänder dem. Eftersom det är fiberhusk i smeten så blir den ganska tjock mot slutet, men det är ingen fara. Klutta bara ut smeten och använd skeden eller stekspaden för att hjälpa till att platta ut smeten i stekpannan. Jag använder en plättlagg.
Ekologiska ingredienser för 21 st små plättar
250 g keso
4 ägg
1 dl Boveteflingor
2 tsk fiberhusk
Smör, ghee eller kokosfett för stekningen
Gör såhär:
1. Mixa ihop med en handmixer keso, boveteflingor, ägg och fiberhusk.
2. Fördela ut smeten i en plättlagg och stek de i medium värme.
3. Grädda de ganska länge på första sidan, tills du ser att de är torra och det har bildats små bubblor på översta sidan. Brukar ta flera minuter.
4. Vänd och stek i några minuter på andra sidan.
Only organic ingredients // Bara ekologiska ingredienser |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar