Ingredients
180-200 g 100% dark chocolate
180-200 g grassfed butter or coconut oil
2 tsp natural vanilla powder
1 tbs honey (optional)
4 eggs
Instructions
1. Melt together the chocolate and butter in low heat.
2. Combine eggs with vanilla powder and beat for several minutes til it´s fluffy.
3. Stir together the chocolate/butter-mix with the egg-mix.
4. Pour into greased round cake pan (10 inch) (26 cm).
5. Bake at 400F (200C) for 6 minutes.
6. Let it cool completely before serving.
7. Store in fridge and you can also freeze it.
Ingredienser:
180-200 g 100% mörk choklad
180-200 g smör eller kokosolja
2 tsk vaniljpulver
1 msk honung (valfritt)
4 ägg
Gör såhär:
1. Smält ihop choklad och smör på låg värme. Eller vattenbad.
2. Vispa ihop ägg och vaniljpulver tills den är fluffig.
3. Mixa ihop choklad/smör-blandingen med äggblandningen.
4. Häll ner smeten i en smord springform (26 cm i diameter).
5. Grädda i 200C varm ugn i 6 minuter.
6. Låt kakan svalna helt innan servering.
7. Förvara i kylen och det går även bra att frysa kakan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar